Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ Ν. & ΜΗΧ. Ε.Ε.», ως ελεγκτής των δεδομένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα ενημερώνει τους επισκέπτες αυτής ότι η επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «δεδομένα») γίνεται εγγράφως, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα, προκειμένου να τους παρασχεθεί η αιτούμενη υπηρεσία. Τα στοιχεία των χρηστών που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν υποχρεούνται να χορηγούν τα προσωπικά δεδομένα τους. Ωστόσο, εάν δεν το πράττουν, ενδέχεται να εμποδίζεται η παροχή της αιτούμενης υπηρεσίας.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας δεν θα διαδοθούν ούτε και θα αποκαλυφθούν σε τρίτους. Ενδέχεται όμως να γνωστοποιηθούν στους υπαλλήλους, που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή δεδομένων της ιστοσελίδας και στους οποίους αυτός έχει αναθέσει την παροχή υπηρεσιών του, καθώς επίσης και σε υπαλλήλους δεδομένων και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής επεξεργασίας παρέδωσε μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Σε οποιαδήποτε στιγμή οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα τους και να ζητούν τη διόρθωση, την ανανέωση, ή διαγραφή τους, καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα που τους παρέχονται από τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997, με γραπτό αίτημά τους στην διαχειρίστρια της ιστοσελίδας εταιρεία «ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ Ν. & ΜΗΧ. Ε.Ε.»,  ή στο www.koukourakis.com, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Επικοινωνία».

Η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου και η χρήση των υπηρεσιών του www.koukourakis.com συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.